Rita Hayworth Is Stayin' Alive

.
"Stayin' Alive" των Bee Gees
Είναι καταπληκτικό, κάποιοι με πολύ μεράκι και όρεξη ξόδεψαν πολλές ώρες για να συναρμολογήσουν τα διάφορα βίντεο.... Το αποτέλεσμα είναι απλά θαυμάσιο!
Οι πιο πολλοί στα βίντεο αυτά έχουν πεθάνει πολύ πριν οι Bee Gee's ηχογραφήσουν το «Stayin' Alive». Είναι βέβαιο πως θα το απολαύσετε.... Η μουσική μπορεί να αλλάζει αλλά οι κινήσεις είναι αθάνατες.... Χορεύουν μεταξύ άλλων οι Gene Kelly, Frank Sinatra, Gene Nelson, Larry Parks, Fred Astaire, Phil Silvers and others having fun dancing. Love those Bee Gees!

2013: What Brought Us Together


Tα συγκλονιστικοτερα γεγονοτα του 2013, ολα μαζι σε ενα βιντεακι των 6 λεπτων περιπου. αν και απομενουν μονο λιγες ημερες απο το 2014, ας θυμηθουμε ξανα τα σπουδαιοτερα γεγονοτα. απο τις μεγαλυτερες τραγωδιες της ανθρωποτητας, μεχρι τις καλυτερες στιγμες. ανθρωποι, γεγονοτα, χαρες και λυπες ολα μαζι στην αναδρομη του 2013!!

Αξίζει να το δείτε !!!


( Scientific Name): Hypothymis azurea The Black-naped Blue Monarch is a bird species endemic to Taiwan

Είσαι οδηγός αυτοκινήτου… τότε πρέπει σίγουρα να δεις αυτό!




Πρέπει να το λάβουν υπόψη τους όλοι οι οδηγοί!‏

Δείτε παρακάτω τι ενοούμε...


Φωτογραφίες που σημάδεψαν τον κόσμο

.....
Παιδιά τρέχουν να σωθούν από τις αμερικάνικες βόμβες Napalm στο Βιετνάμ
 Μια εργαζόμενη σε εργοστάσιο της Καλιφόρνια που σύντομα θα ξεκινούσε μια νέα ζωή ως Μέριλιν Μονρόε, 1944
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/fotos22.jpg.
 Η Γη όπως φαίνεται από τη Σελήνη (Πρωτη φωτογραφία της).
 http://www.votegreece.gr/wp-content/uploads/2011/02/10.png

Ο Stephen Fry μιλά για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα VideoMan


Απίστευτο! Ανατριχιαστικό! Ναι αυτή είναι η ΕΛΛΑΣ! Πρέπει να το δεις! (Βίντεο)Το να φωνάζει μ' όλη τη δύναμη της ψυχής του αλλά και με επιχειρήματα ακλόνητα για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, ένας Βρετανός έχει τη σημασία του. Σε ομιλία του για τον οργανισμό Intelligence, που διοργανώνει συζητήσεις για πολλά σημαντικά ζητήματα, ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας, δημοσιογράφος και κωμικός μεταξύ άλλων Stephen Fry επιχειρηματολογεί πάνω στην άποψη πως τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Αθήνα.