Φιλοσοφίες ζωής

 Φιλοσοφίες ζωής

Πάολο Κοέλιο: Να κλείνεις τους κύκλους. Αυτό που πέρασε ποτέ δεν θα ξαναγυρίσει

Πάντα πρέπει να ξέρουμε πότε κάποιο στάδιο φτάνει στο τέλος του. Αν επιμείνουμε να παραμείνουμε εκεί περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται, θα χάσουμε τη χαρά και το νόημα των άλλων σταδίων, τα οποία πρέπει να ζήσουμε.

Να κλείνουμε κύκλους, πόρτες, να γυρίζουμε σελίδα, να ολοκληρώνουμε κεφάλαια – δεν έχει σημασία πώς το λέμε, αυτό που έχει σημασία είναι να αφήνουμε στο παρελθόν τις στιγμές της ζωής μας που πέρασαν. Χάσατε τη δουλειά σας; Τελείωσε μια σχέση; Φύγατε απ’ το σπίτι των γονιών σας; Φύγατε στο εξωτερικό; Η φιλία που καλλιεργούσατε τόσο καιρό εξαφανίστηκε χωρίς εξηγήσεις; Μπορείτε να περάσετε πολύ καιρό απορώντας γιατί συνέβη αυτό. Μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα κάνετε ούτε ένα βήμα πριν κατανοήσετε τις αιτίες που έκαναν ξαφνικά σκόνη κάποια πράγματα που ήταν τόσο σημαντικά και σταθερά στη ζωή σας.Αυτή η στάση όμως θα αποδειχτεί πολύ ψυχοφθόρα για όλους: Οι γονείς σας, ο άντρας ή η γυναίκα σας, οι φίλοι σας, τα παιδιά σας, η αδερφή σας, όλοι θα ολοκληρώνουν κεφάλαια, θα γυρίζουν σελίδα, θα προχωρούν και όλοι θα στεναχωριούνται επειδή εσείς βρίσκεστε σε τέλμα. Κανείς δεν μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα στο παρόν κ στο παρελθόν, ούτε καν όταν προσπαθούμε να κατανοήσουμε αυτά που μας συμβαίνουν.

Αυτά που πέρασαν, δεν θα ξαναγυρίσουν: Δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα παιδιά, όψιμοι έφηβοι,

Παραδοσιακό Ρυζόγαλο Επ. 10 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης


Ρυζόγαλο Εξαιρετικό από την Ελίζα #MEchatzimike https://www.youtube.com/results?search_query=%CF%81%CF%85%CE%B6%CF%8C%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF

Πωγωνιανή: TimeLampeVideo

Πωγωνιανή 25/11/2023

Πωγωνιανή 24/11/2023

ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ 23/11/2023

Vostiniotis WebCam ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ 21/11/2023 (πρωϊ)

Πωγωνιανή 18/11/2023 (πρωϊ και απόγευμα)

Κιμαδόπιτα | Άκης Πετρετζίκης

Δημήτρης Νανόπουλος «Ζήστε τη ζωή σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν ό,τι νομίζουν. Και αν κάνουν κάτι καλό, μιμηθείτε το»

Δημήτρης Νανόπουλος «Ζήστε τη ζωή σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν ό,τι νομίζουν. Και αν κάνουν κάτι καλό, μιμηθείτε το»

ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Τον Δρ. Δημήτρη Νανόπουλο, μάλλον τον γνωρίζεις. Είναι διακεκριμένος Έλληνας θεωρητικός φυσικός. Διετέλεσε ερευνητής στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών Ευρώπης (CERN) στη Γενεύη της Ελβετίας και επί σειρά ετών ανήκε στο ανώτερο ερευνητικό προσωπικό του Κέντρου. Διετέλεσε ερευνητής στην École Normale Supérieure (στο Παρίσι) και στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ των ΗΠΑ. Το 1989 εξελέγη καθηγητής στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Τέξας A&M, College Station, όπου από το 1992 είναι διακεκριμένος καθηγητής και όπου από το 2002 κατέχει την έδρα Mitchell/Heep της Φυσικής Υψηλών Ενεργειών.

Είναι διευθυντής του Κέντρου Αστροσωματιδιακής Φυσικής του Κέντρου Προχωρημένων

✅ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ♦Nasser: Από το όνειρο στην καταστροφή | Ιστορία | Ντοκιμαντέρ με υπότιτλους

✅ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ♦VIETNAM

Α'
Β'
Γ'

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (Καλές Δουλειές για τη Χώρα μας) στο ταξίδι του κ, Πρωθυπουργού στην Κίνα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (Καλές Δουλειές για τη Χώρα μας) στο ταξίδι του κ, Πρωθυπουργού στην Κίνα.
ΚΙΝΑ : Αυτή & η Ινδία με πληθυσμό κοντά στο 1,5 δισ., είναι οι μεγαλύτερες Χώρες στον κόσμο (συναγωνίζονται για την πρωτιά) !!!! Με τη έκτασή της ( 9.596.961 τ.χλμ), Γεωγραφικά είναι η μεγαλύτερη χώρα στην Ασία και η τέταρτη μεγαλύτερη στον κόσμο, μετά τις : Ρωσία, Καναδά και ΗΠΑ. Συνορεύει με 14 κράτη: Βιετνάμ, Λάος, Μιανμάρ, Ινδία, Μπουτάν, Νεπάλ, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Τατζικιστάν, Κιργιζία, Καζακστάν, Ρωσία, Μογγολία και Βόρεια Κορέα, και με 2 ειδικές Διοικητικές περιοχές, το Μακάου και το Χονκ Κονγκ. Από την ίδρυση της, το 1949, μέχρι σήμερα, κυβερνάται από το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας (ΚΚΚ).

Incredible strength of leopards.