Η Νέα Γενιά Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Η εκπομπή παρουσιάζει τη νέα γενιά των Κωνσταντινουπολιτών

.
Επεισόδιο: Η Νέα Γενιά Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Η εκπομπή παρουσιάζει τη νέα γενιά των Κωνσταντινουπολιτών, ακολουθώντας τους νέους ανθρώπους, που γεννήθηκαν εκεί κι επέλεξαν, παρά τις αντιξοότητες, να παραμείνουν, αλλά και τους νέους που μετανάστευσαν από την Ελλάδα.

Αντίο Κωνσταντινούπολη | A Film by Dieter Sauter [ Greek Subtitles ]

Η αγάπη της μάνας

Μήνυμα Χριστουγέννων 2023 - Ἀρχιεπίσκοπος Ἀλβανίας

Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 1960... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Riquewihr, France Christmas Market Walking Tour - 4K60fps with Captions ...

ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ

Χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια

.
Tracklist: 01▶00:00 Τρίγωνα Κάλαντα 02▶01:17 Καλήν Εσπέρα Άρχοντες 03▶02:18 Αρχιμηνιά Κι Αρχιχρονιά 04▶03:19 Κάλαντα Μακεδονίας 05▶04:34 Μωραΐτικα Κάλαντα 06▶6:13 Κάλαντα Κρήτης 07▶07:37 Σαν Τη Νύφη Στολισμένο 08▶09:06 Στη Γωνιά Μας Κόκκινο 09▶10:18 Ο Μικρός Τυμπανιστής 10▶12:08 Χιόνια Στο Καμπαναριό 11▶13:05 Το Έλατο 12▶15:48 Άγια Νύχτα 13▶17:20 Λευκά Χριστούγεννα 14▶19:21 Στη Βηθλεέμ Τη Μακρινή 15▶21:18 Christmas Medley 16▶26:28 Happy New Year 17▶27:43 Πάει Ο Παλιός Ο Χρόνος

ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ (με στίχους)

Amazing Dog Plays Volleyball!

ΕΥΧΕΣ

 Ο Βοστινιώτης σας εύχεται...
Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές !
Many Years !

30 Αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί. Όπως ήταν νέοι

Σημεία των καιρών

Το νέο video προβολής της "Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

.
Το νέο video προβολής της "Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου", που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του έργου "Δικτύωση και προβολή της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου", χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ - Ήπειρος Ε.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020 και υλοποιήθηκε από την Δ/νση Τουρισμού της Περιφέρεια Ηπείρου - Region of Epirus. Δημιουργός Menelaos Sykovelis

Χειμερινό ηλιοστάσιο 2023: Πότε είναι η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου

Χειμερινό ηλιοστάσιο 2023: Πότε είναι η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου
20.12.23
Ιωάννα Θυμουλέα
Credit: 123RF


Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 05:27 ώρα Ελλάδας, ο Ήλιος θα βρίσκεται στο χειμερινό ηλιοστάσιο που σημαίνει ότι ξεκινά επίσημα ο χειμώνας στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η Ελλάδα.

Κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο σημειώνεται η μεγαλύτερη σε διάρκεια νύχτα της χρονιάς. Από την ημέρα αυτή και έπειτα, οι νύχτες αρχίζουν σιγά – σιγά να μικραίνουν, μέχρι να εξισωθούν με τη ημέρα, κατά τη διάρκεια της ισημερίας.

Οι μέρες θα συνεχίζουν να μεγαλώνουν μέχρι και το θερινό ηλιοστάσιο στις 20 Ιουνίου 2024, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα της χρονιάς και η διαδικασία θα συνεχιστεί αντίστροφα.

Σύμφωνα με το «Time and Date», την Παρασκευή η διάρκεια της ημέρας στην Ελλάδα θα είναι μόλις 9 ώρες, 31 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, κάτι που σημαίνει πως η διάρκεια της νύχτας θα ξεπεράσει τις 14 ώρες.

Ειδικότερα, η ανατολή του ηλίου θα σημειωθεί στις 7:37 το πρωί και η δύση στις 17:09 το απόγευμα.
Τι είναι το Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι όρος της αστρονομίας που χρησιμοποιείται για μια συγκεκριμένη στιγμή του έτους, όταν ο ήλιος βρίσκεται στη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση νοτίως του ισημερινού.

Το χειμερινό ηλιοστάσιο συμβαίνει κάθε χρόνο στο Βόρειο Ημισφαίριο της Γης στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου, οπότε παρατηρείται η μικρότερη ημέρα του χρόνου και ορίζεται ως η επίσημη έναρξη του χειμώνα. Αντίστροφα, στο Νότιο Ημισφαίριο παρατηρείται η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου και ορίζεται ως η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού.

Σε αιωνόβια ταβέρνα και με κρασί από γιοματάρι...!

Ο χρήστης Χορευτικός σύλλογος Θεσσαλονίκης "Ή Ήπειρος" βρίσκεται στην τοποθεσία Büyükçekmece, Istanbul.

22 Büyükçekmece Festival 2021 - Tribute
Η χορευτική μας ομάδα έδωσε το παρών στο 22ο Φεστιβάλ στην Κωνσταντινούπολη και διακρίθηκε για την συμμετοχή της! Σε ένα διαφορετικό φεστιβάλ λόγω πανδημίας καθώς όλες οι χώρες συμμετείχαν με διαδικτυακό βίντεο παράστασης και ελάχιστες κατάφεραν να ταξιδέψουν. Βοσνία, Σερβία, Ρωσία, Λετονία, Βουλγαρία και Ελλάδα γίναμε μια παρέα και σας παρουσιάζουμε το παρακάτω συνοπτικό βίντεο της εκδρομής μας! Δείτε στο παρακάτω tribute όλες τις ευχάριστες στιγμές καθώς τα δεδομένα του φεστιβάλ άλλαξαν έπειτα από τις τραγικές καταστάσεις πυρκαγιών στην Τουρκία!
Να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας υποδέχτηκαν και μας φιλοξένησαν!
Mirko Borjanović Dmitrii Kruglyi Kud Kolovit Cemo Berk Tuna Андреја Голуб Dimitris Mitsiou Δάφνη Τζέλλα Tolis Liamiras Μαρία Λάκκα Γιώργος Ιατρουδης Stanitsa cossack dance group Stefanos Fasias Funda Agan

ΠΡΕΒΕΖΑ (PREVEZA) “ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ"(2023) 4Κ (2160p)


Η επόμενη γενιά - Μποτσέλι, Παβαρότι, Ντομίνγκο

.
Οι γιοι των 3 από τους πιο γνωστούς τενόρους παγκοσμίως. Αυτός που φοράει γυαλιά είναι ο γιος του Placido Domingo, στο κέντρο ο γιος του Andrea Bocelli και ο ψηλότερος είναι ο γιος του Pavarotti. Απίστευτες φωνές!Όμορφο βράδυ!!Καληνύχτα!!!! 🧡💙💚

Il Volo Music Evolution 2009-2017

Χριστούγεννα στην Πίνδο!

 

Ένα συναρπαστικό γιορτινό οδοιπορικό στην Πίνδο Χριστούγεννα στην Πίνδο! Σχεδιάσαμε προσεκτικά και οργανώσαμε την πιο μεγάλη μας αποστολή για να φέρουμε τη μαγεία του βουνού στις σελίδες του γιορτινού Γαστρονόμου. Δύο δημοσιογράφοι και 3 φωτογράφοι διέσχισαν την Πίνδο σε όλο της το μήκος, από τον Γράμμο και τα σύνορα με την Αλβανία, μέχρι τη νότια απόληξη της οροσειράς, στα Τρίκαλα και τα σύνορά τους με την Ευρυτανία, για να καταγράψουμε τα βουνίσια μαγειρέματα του χειμώνα και της γιορτής.

Συμβουλές για να σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά i. στη γεωργία.

Όταν η μπάντα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας έπαιξε ένα καταπληκτικό συρτάκι και άφησε χιλιάδες Ρώσους σε δέος στο Διεθνές Φεστιβάλ Στρατιωτικής Μουσικής Σπασκάγια, στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ (σε φιλμ)

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ (σε φιλμ) Γεγονότα που "σημάδεψαν" τον πλανήτη και συνέβησαν κάποιες μέρες, σαν κι αυτές… (Η έναρξη ανέγερσης του «Τείχους του Αίσχους» - Βερολίνου, που έμελλε να είναι και το Σύμβολο του «Ψυχρού Πολέμου») . . .

Satus Stockdogs & Livestock LLC 11 Δεκεμβρίου 2019 · · Moving a ewe and her lambs to the front pasture with Brick and Bear.

Το Ανθρώπινο Σώμα - Μουσείο Ανθρώπινου Σώματος

Η καρδιά μας με απλά λόγια

Το σώμα μας με απλά λόγια

Δομές του Οφθαλμικού Κόγχου

Ανατομία Νευρικού Συστήματος και Αισθητήριων Οργάνων - Δομές του Ωτός

Ανατομία Μυοσκελετικού Συστήματος - Δομές Σπονδυλικής Στήλης

Ανατομία Σπλάχνων Και Αγγείων - Δομές Μεσοθωρακίου

Ανατομία Νευρικού Συστήματος και Αισθητήριων Οργάνων - Αρτηριακές Δομές ...

Ανατομία Σπλάχνων Και Αγγείων (Trailer) 2020

Ανατομία Νευρικού Συστήματος και Αισθητήριων Οργάνων (Trailer)

Ανατομία Μυοσκελετικού Συστήματος - Δομές Σπονδυλικής Στήλης

Medical School - University of Thessaly 1 / 32

Ανατομία Μυοσκελετικού Συστήματος - Δομές Κρανίου.

Ανατομία Νευρικού Συστήματος και Αισθητήριων Οργάνων - Δομές του Οφθαλμικού Κόγχου

Ανατομία Σπλάχνων Και Αγγείων - Δομές Ουροποιητικού Συστήματος.

Ανατομία Σπλάχνων και Αγγείων - Δομές του Λάρυγγα 2020

Ανατομία Σπλάχνων Και Αγγείων - Δομές Στοματικής Κοιλότητας

Ανατομία Νευρικού Συστήματος και Αισθητήριων Οργάνων - Δομές Εγκεφαλικών...

Ανατομία Σπλάχνων Και Αγγείων - Δομές Λεπτού Εντέρου

Ανατομία Σπλάχνων Και Αγγείων - Δομές Του Ήπατος Και Των Χοληφόρων

Ανατομία Μυοσκελετικού Συστήματος - Δομές Οστικής Πυέλου

Ανατομία Σπλάχνων Και Αγγείων - Καρδιακές Δομές 2020

Ανατομία Σπλάχνων Και Αγγείων - Δομές Πνευμόνων

ΗΠΑΝ!