Η Αθήνα στη λίστα με τους 52 προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί κανείς το 2017 σύμφωνα με τους

.
 Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα
Η Αθήνα στη λίστα με τους 52 προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί κανείς το 2017 σύμφωνα με τους The New York Times.
Με ειδική μνεία στην τέχνη και τον πολιτισμό της πρωτεύουσας, καθώς και στο Stavros Niarchos Foundation Cultural Center και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, οι New York Times προτείνουν την Αθήνα ανάμεσα στις αποδράσεις του νέου έτους.

Xαμογελάστε....

Xαμογελάστε.... Αυτήν την δημόσια διοίκηση ούτε η τρόικα μπορεί να την διορθώσει. Δείτε και αυτήν πριν μερικές δεκαετίες με τον Χάρρυ Κλυνν

 

Πόσες προσπάθειες εξωσωματικής, μπορεί να κάνει μια γυναίκα;

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μια μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η οποία «απέδωσε καρπούς» για πρώτη φορά το μακρινό 1978. Το πρώτο «μωρό του σωλήνα», όπως ήταν γνωστά τότε τα μωρά, των οποίων η σύλληψη επιτυγχανόταν με εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν η Louise Brown.

Πόσες προσπάθειες εξωσωματικής, μπορεί να κάνει μια γυναίκα;

Έκτοτε η τεχνική αυτή έχει εξελιχθεί σε βαθμό, που κάποτε θα θύμιζε επιστημονική φαντασία. Εκατομμύρια είναι τα ζευγάρια, που κατάφεραν να αποκτήσουν παιδί χάρη στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Υπάρχει λόγος να συστήσουμε σε ένα ζευγάρι να επαναλάβει την προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης;

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η πιο «προωθημένη» μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που διαθέτουμε σήμερα. Εντούτοις, η επιτυχία κάθε προσπάθειας δεν είναι απόλυτη. Συνεπώς προσπαθώντας περισσότερες φορές δεν αυξάνουμε μεν τις πιθανότητες επιτυχίας της κάθε ξεχωριστής προσπάθειας, αλλά αυξάνουμε τις αθροιστικές πιθανότητες επιτυχίας από περισσότερες προσπάθειες.

Πίτα του Ηπειρώτη. Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, ΣΕΦ

Πίτα του Ηπειρώτη. Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, ΣΕΦ

Η γη σαν ζωγραφιά | Xειμώνας-Winter | DJI 4K

 Η απαράμιλλη χειμωνιάτικη ομορφιά της χιονισμένης Λίμνης Πλαστήρα σε ένα βίντεο 4Κ

A Dog's Purpose - Official Trailer (HD)